Seidor
sector educación

INDÚSTRIA

Educació

Impulsem l'educació del futur a través de la tecnologia

INDÚSTRIA

Educació

Impulsem l'educació del futur a través de la tecnologia

El sector educatiu és un dels sectors que emprendrà una transformació important els pròxims anys, tant en l'àmbit de polítiques educatives que s'aplicaran per als centres de primària i secundària, que hauran d'aplicar les comunitats autònomes, com en l'àmbit de l'educació superior a les universitats i les escoles de negoci. La digitalització i, en especial, el fenomen originat per la COVID-19 han accelerat aquest procés de transformació amb la irrupció de tecnologies i solucions que es consolidaran tant per millorar el model de gestió i de governança com per millorar i transformar els processos d'ensenyament i aprenentatge.

Des de l'any 2015, SEIDOR disposa d'una divisió especialitzada en el sector educatiu, en què es diferencia una proposta de valor amb solucions comunes per al sector, que es personalitza per al sector Govern i polítiques K12 i per al sector de l'educació superior.

Reptes del sector

Captación

Captació, engagement i fidelització de l'alumnat

aprendizaje

Aprenentatge en digital

ecommerce

Governança orientada a la dada

vídeo

Eficiència en la producció, ús i gestió dels recursos de vídeo

cloud

Avaluació en línia amb reconeixement de la identitat de l'alumne

ACREDITADO

Gestió eficient de les classes síncrones

clientes

Millora en l'accessibilitat dels continguts

internacionalizacion

Flexibilitat, escalabilitat i agilitat

Potser et pot interessar:

14 de març de 2023

SEIDOR, La JUNTA i La Universitat de Castella la Manxa impulsen una IT ACADEMY

La IT ACADEMY funcionarà com a centre especialitzat per formar i dotar d'experiència professional en l'àmbit tecnològic estudiants de la universitat manxega, les activitats i les pràctiques professionals de la qual es faran al Centre Regional d'Innovació Digital de Castella-la Manxa (CRID).

SEIDOR
19 d’abril de 2023

SEIDOR participa en el Codefest

Més de 75 nois i noies de quatre centres educatius de la comarca d'Osona, a Catalunya, han participat en la primera edició del Codefest, una competició de programació organitzada per *OsonaTicTalent amb el suport de *Creacció. Tres hores de codi i competitivitat acompanyades de música, premis, empreses de tecnologia a la recerca de talent i joves programadors/es.

SEIDOR
28 de febrer de 2023

Com escollir la millor plataforma d'e-learning per a la teva empresa

El sector de l'e-learning (les plataformes que permeten estudiar a distància) segueix gaudint de molt bona salut. Tan bona, que s'espera que arribi als 350.000 milions de dòlars el 2025. Encara que el seu ús ja es coneixia des de fa anys, la pandèmia i els confinaments van suposar un nou impuls per a aquest mercat.

SEIDOR