Seidor

Notícies

La nostra actualitat

28 de juny de 2024

SEIDOR-Hospitality: una aventura en el sector hoteler

Superat el duríssim període que la pandèmia va representar per a les cadenes hoteleres i en resposta a una necessitat directament expressada pels clients d'aquest sector, SEIDOR ha unit la seva experiència en consultoria SAP a la seva llarga trajectòria en cadenes hoteleres per impulsar una nova iniciativa amb focus en aquest sector.

SEIDOR

Lo más leído

26 de juny de 2024

SEIDOR impulsa l'ocupació TI de persones amb discapacitat

L'entitat social i la consultora tecnològica inauguren el primer enclavament tecnològic de l'entitat amb l'objectiu d'impulsar la inclusió laboral de persones amb discapacitat, en un context d'acceleració de la transformació digital a causa de l'impacte de la intel·ligència artificial generativa

SEIDOR
13 de juny de 2024

SEIDOR impulsa talent i inclusivitat, en Sónar+D

La consultora tecnológica SEIDOR reuneix 450 estudiants STEAM, a les grans companyies TI i a experts en inclusivitat, per abordar l'impacte de l'acceleració tecnològica i de la IA generativa en els nous professionals

SEIDOR
11 de juny de 2024

SEIDOR reconeguda per segon any consecutiu líder en diversitat

Equipos y Talento torna a premiar a SEIDOR, per segon any consecutiu, com una de les principals empreses líders en diversitat en el Diversity & Inclusion Day 2024.

L'esdeveniment exclusiu va reunir a més de 130 empreses adherides als programes Diversity Leading Company i Empowering Women’s Talent, celebrant així el compromís de les organitzacions amb la diversitat, l'equitat i la inclusió com a motors de canvi i evolució.

SEIDOR
29 de maig de 2024

SEIDOR entre les 100 millors empreses per treballar per segon any consecutiu

Estem emocionats d'anunciar que, per segon any consecutiu, SEIDOR ha estat reconeguda per la prestigiosa publicació de negocis Forbes com una de les 100 millors empreses per treballar.

SEIDOR
14 de maig de 2024

SEIDOR TECH, millor gold partner d'autodesk pel seu extraordinari creixement

SEIDOR Tech, companyia pertanyent a la consultora tecnològica SEIDOR, ha guanyat el concurs ‘Partner AOV Growth’ d'Autodesk, obtenint el reconeixement com a ‘Partner Gold de major creixement d'EMEA’ per la seva capacitat extraordinària de comercialització de les solucions tecnològiques d'aquest fabricant.

SEIDOR
22 d’abril de 2024

SEIDOR, col·laborador oficial de la 71a edició del Trofeu Conde de Godó

SEIDOR renova com a col·laborador oficial del 71è Torneig Conde de Godó, que té lloc entre el 13 i el 21 de febrer, al Real Club de Tennis de Barcelona, un dels esdeveniments esportius anuals més destacats d'Espanya.

SEIDOR