Seidor

Casos d'èxit

Casos d'èxit

Servihogar24h | Cloud

ServiHogar24, asseguradora amb l'objectiu de ser un referent en qualitat en la prestació de l'assistència a la llar, ens va contactar perquè necessitava agilitzar la gestió de la tramitació de sinistres.

Requerien alta disponibilitat i escalabilitat, ja que havia de permetre el processament de més de 500.000 reclamacions per any i la participació de més de 7.000 usuaris entre processadors i proveïdors.

servihogar24h

esade - Desenvolupament web amb Drupal

El desenvolupament web per a ESADE va ser un projecte ambiciós que va enfrontar diversos desafiaments. ESADE, una institució líder en educació superior, requeria un lloc web robust que reflectís la seva excel·lència acadèmica i oferís una experiència d'usuari fluida i personalitzada.

UIC - Desenvolupament web amb Drupal

La Universitat Oberta de Catalunya (UIC) buscava renovar el seu portal web per millorar l'experiència d'usuari, l'accessibilitat i l'administració de continguts. Van optar per Drupal, una plataforma de gestió de contingut flexible i escalable.

Swiss Education Group - Desenvolupament web

La Swiss Education Group és un grup d'escoles ubicades a Suïssa. Actualment compta amb 4 de les millors escoles d'hoteleria del món.

La SEG està formada per les escoles César Ritz Colleges Switzerland, Culinary Arts Academy Switzerland, Swiss Hotel Management School i Hotel Institute Montreux.

COAC | Desarrollo web amb Drupal

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya és una institució que compta amb una trajectòria de més de vuitanta anys, que s'ha consolidat com a referent de prestigi nacional i internacional.

Universitat Blanquerna - Desenvolupament web amb Drupal

La Universidad Blanquerna de Barcelona va emprendre un projecte ambiciós per renovar el seu portal web, amb l'objectiu de millorar l'experiència de l'usuari i optimitzar la gestió de continguts.

Colnatur eCommerce

El desenvolupament web de Colnatur va consistir en crear una plataforma de ecommerce per a la venda de productes d'alimentació i complements. Es va triar la tecnologia Drupal a causa de la seva flexibilitat i capacitat per manejar continguts complexos, a més de la seva integració amb sistemes de ecommerce avançats.

La Mercè | Desarrollo web con Drupal

Un dels esdeveniments més importants de Barcelona, ​​que en menys d'una setmana reuneix una increïble programació centrada en la cultura mediterrània.