Seidor

Casos d'èxit

Casos d'èxit

TEKA | IoT

TEKA va prendre una important decisió estratègica i tecnològica en comptar amb SEIDOR com a soci tecnològic per implantar una solució que permetia connectar els seus electrodomèstics a internet i convertir-los en electrodomèstics intel·ligents.

TEKA

BASE | SCRUM

BASE millora l'experiència d'usuari amb el redisseny del seu nou eCommerce

BASE

Erreka I IoT

ERREKA Access és una divisió d'ERREKA, una societat cooperativa pertanyent al Grup Mondragón dedicada al disseny, la fabricació i la instal·lació de sistemes per a l'automatització d'entrades i control d'accessos automàtics: portes automàtiques, motors per a portes i grues de sostre i arnesos per a persones.

Baleària | SAP S/4HANA

Baleària és el grup navilier líder a Espanya, amb 25 anys d'història en el transport marítim de passatgers, vehicles i mercaderies, que opera 25 rutes dividides en 6 països diferents: Espanya, el Marroc, Algèria, França, els Estats Units i Bahames. La seva missió és construir vaixells i obrir noves línies marítimes de passatge i càrrega per donar resposta a les necessitats de transport marítim de la societat, sense deixar de ser un referent en el sector navilier.

Help Flash | IoT

Help Flash, un dels principals fabricants de balises d'emergència, va veure necessari redissenyar el seu producte per dotar-lo de connectivitat, geoposicionament i intel·ligència suficient per complir els requisits imposats per la DGT; però, a més, també s'havien d'enfrontar a altres reptes importants a l'hora de dissenyar i fabricar el seu producte.

Help Flash

Industrias Alegre | SAP S/4HANA

La companyia ha dut a terme un projecte internacional gestionat centralment amb partners locals sota el para-sol de United VARs

Reflex Mediagroup | SAP Business ByDesign

Reflex Mediagroup prepara la següent fase del seu creixement a Europa amb SAP®Business ByDesign

CARM | Cloud

La Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia (CARM) ha apostat per les solucions Cloud amb un llicenciament basat en plans Microsoft 365. ​La Direcció General d'Informàtica i Transformació Digital ha proporcionat els elements necessaris per a l'adopció d'aquestes noves tecnologies. undefined​