Seidor

Blog

Blog de SEIDOR

03 de juliol de 2024

Models d'IA: com entrenar, validar, ajustar i implementar

L'entrenament de models IA és un dels pilars fonamentals per treure profit a la intel·ligència artificial en l'entorn empresarial. Gràcies a les xarxes neuronals, que imiten el funcionament del cervell humà, el teu negoci pot treure molt més profit de les dades, obtenint eines totalment personalitzades i basades en la informació única de l'empresa.

SEIDOR

Lo más leído

03 de juliol de 2024

Bretxes de seguretat més comunes actualment. Com combatre-les?

Protege la teva empresa de bretxes de seguretat amb estratègies efectives. Descobreix com combatre amenaces i mantenir les teves dades a resguard.

SEIDOR
01 de juliol de 2024

Llista completa de serveis de TI: totes les prestacions

Els serveis de TI s'han convertit en un maldecap per a moltes empreses. Mantenir la infraestructura en òptimes condicions no és una cosa senzilla, ja que es vol un equip especialitzat que aborde qüestions crucials, com el manteniment o la seguretat.

Cybersecurity
SEIDOR
01 de juliol de 2024

La IA generativa en AWS i el seu impacte en els negocis

La intel·ligència artificial ha representat una autèntica revolució, transformant pràcticament tots els sectors del mercat i desplegant un ampli espectre de possibilitats i oportunitats que, fins fa pocs anys, es consideraven impossibles

AI
SEIDOR
29 de juny de 2024

Una app basada en Blockchain gana el repte de SEIDOR en la Hack UPC

Dream it. Hack it. Ship it. Amb aquest encoratjador claim va començar la Hack UPC 2018, la cinquena edició de la hackathon d'estudiants que ha acollit 700 participants entre els quals hi havia estudiants d'universitats de tot el món. Un any més, des de SEIDOR, vam tornar a comprometre'ns amb el talent tecnològic i vam ser partner de l'esdeveniment.

SEIDOR
18 de juny de 2024

La ciberseguretat a les empreses més enllà del departament de TI

Encara que el departament de TI és un dels epicentres de la ciberseguretat en qualsevol empresa, fora d'aquesta fortalesa hi ha molta feina per fer. En aquesta anàlisi et proposem conèixer a fons els procediments necessaris per mantenir a salvo les dades de la teva empresa en tots els departaments.

Cybersecurity
SEIDOR
18 de juny de 2024

Claus per al Manteniment d'Infraestructures en un CPD

En el mercat empresarial actual, les dades s'han convertit en un dels principals actius de qualsevol negoci, sent vitals per garantir la continuïtat i eficiència de les operacions. En aquest context, el manteniment de les infraestructures en un CPD és essencial perquè el funcionament del Centre de Processament de Dades sigui òptim.

SEIDOR