Seidor
sector publico

INDÚSTRIA

Sector públic

Contribuïm a la transformació i l'evolució del sector públic a través de la tecnologia i la innovació, de forma social, econòmica i mediambientalment sostenible i avançant-nos al futur de la ciutadania.

INDÚSTRIA

Sector públic

Contribuïm a la transformació i l'evolució del sector públic a través de la tecnologia i la innovació, de forma social, econòmica i mediambientalment sostenible i avançant-nos al futur de la ciutadania.

En SEIDOR aportem solucions per a totes les organitzacions i institucions que ofereixen serveis al públic en general en àrees essencials per a la vida de les persones. Creiem que generar un impacte positiu en el sector públic és de gran importància per crear un entorn ideal tant per a les persones com per a l'ecosistema empresarial, i facilitar la consecució dels reptes d'avui i de demà.

Treballant amb les organitzacions del sector, ens enfrontem a una intensa transformació de l'administració local i estatal, basada en una sèrie de reptes alineats amb les polítiques i iniciatives del pla de recuperació de la UE.

Reptes del sector

clientes

Administració digital amb govern a través de la dada, simplificant processos administratius i assegurant la interoperabilitat i la mobilitat.

consultores

Atracció, fidelització i evolució del talent amb plans de carrera, empoderament i corresponsabilitat i assegurament del treball decent.

VALIDO

Transparència a través de mecanismes de participació, normativa clara, canals de comunicació i accessibilitat.

portal

Ecoinnovació amb focus en la millora de la vida ciutadana, l'eficiència energètica i de recursos, la cocreació ciutadana i la connexió amb centres de coneixement.

Els nostres partners per al sector públic

SAP

logo microsoft

Logo IBM

logo adobe

AWS

Blackboard

Cisco

Citrix

Google

Salesforce

Descobreix indústries relacionades:

Impulsem l'educació del futur a través de la tecnologia.

Impulsem el sector cap a la seva transformació amb focus en l'accessibilitat i l'experiència del pacient digital.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR:

07 de juny de 2023

SEIDOR potencia la seva àrea de Data & Analytics amb una nova aliança amb FIVERTRAN

La consultora tecnològica SEIDOR oferirà als seus clients una solució al núvol que permet centralitzar i replicar sense esforç les dades de centenars de fonts SaaS i locals a qualsevol destinació al núvol de qualsevol hypersclaer del mercat

SEIDOR
16 de maig de 2023

SEIDOR connecta amb el talent a través de l'humanisme tecnològic

La consultora de serveis i solucions tecnològiques SEIDOR, amb 8.000 empleats i presència en 44 països, observa l'existència de diverses complexitats en l'entorn actual, en què sobresurt l'acceleració d'una transformació digital que coexisteix amb una escassetat de talent en TI.

SEIDOR
11 de maig de 2023

SEIDOR i Autelsi premien la trajectòria professional d'Ambrosio Rodríguez, director de Computing

Autelsi ha celebrat a l'Hotel Palace de Madrid la gala d'entrega dels seus premis anuals. Els premis, consolidats com la referència en el Sector IT, reconeixen i recompensen la innovació i l'excel·lència dels projectes.
Uns reconeixements que pretenen fomentar, impulsar i promoure l'estudi, la recerca i la difusió de coneixements per al desenvolupament de la societat de la informació a Espanya.

SEIDOR