Seidor
business applications

Business Applications​

Solucions per a la gestió integral del negoci. Optimitza els processos i operacions internes, i pren decisions de la mà d'eines per a l'obtenció i explotació de dades.

Business Applications​

Solucions per a la gestió integral del negoci. Optimitza els processos i operacions internes, i pren decisions de la mà d'eines per a l'obtenció i explotació de dades.

A SEIDOR entenem que la gestió eficient i efectiva d'un negoci és crucial per a l'èxit. Per això, oferim solucions integrals, dissenyades per optimitzar tots els aspectes de l'empresa.

Apostem per la millora contínua dels processos i operacions internes, assegurant que cada decisió presa estigui respaldada per dades precises i anàlisis profunds.

SICPA
SICPA | SAP S/4HANA
Caso de éxito

SICPA és el líder del mercat en tintes de seguretat i el principal proveïdor de solucions d'autenticació, identificació, traçabilitat i cadena de subministrament.

Aquest "Pas a S/4HANA" de SICPA va implicar una complexitat tècnica i organitzativa, així com una càrrega de treball en rendiment. El repte tècnic de SEIDOR va ser desenvolupar un S/4HANA Brownfield amb desenvolupament de receptes, informes de grup, SAC i implementació de Integration Suite.

Experiència de l'usuari intern

Oferim eines corporatives per a la gestió interna del talent, sent aquest un punt important per millorar la coordinació entre empleats.

Digitalització i optimització de processos.

Simplificar i automatitzar processos operatius, reduint errors i augmentant la productivitat. S'adapta a les necessitats específiques del seu negoci, proporcionant una plataforma flexible i escalable que creix amb l'empresa.

Cicle de vida de les aplicacions

Cobrim totes les fases del cicle de vida de les aplicacions, des del desenvolupament fins a la seva modernització, administració i manteniment, creant solucions integrals que facilitin la teva gestió, connectin els teus fluxos d'informació i agilitzin els teus processos.

Facilitar la comunicació i col·laboració interna

Arribant a ser més productius i convertint els processos, fluxos de treball i preferències de l'empresa en tasques més senzilles i transparents, per aportar valor a l'empresa amb solucions i desenvolupaments a mida.

erp finanzas

Transformació de les finances amb un ERP

Descobreix com un ERP pot transformar les finances de la teva empresa.

deisgn

Quizá te puede interesar

Servihogar24h | Cloud

ServiHogar24, asseguradora amb l'objectiu de ser un referent en qualitat en la prestació de l'assistència a la llar, ens va contactar perquè necessitava agilitzar la gestió de la tramitació de sinistres.

Requerien alta disponibilitat i escalabilitat, ja que havia de permetre el processament de més de 500.000 reclamacions per any i la participació de més de 7.000 usuaris entre processadors i proveïdors.

servihogar24h

CAT112 | AI

Descobreix com SEIDOR va desenvolupar una solució web per al CAT112, centralitzant i optimitzant el dimensionament de recursos i la predicció de trucades. Transformem processos manuals en operacions gairebé en temps real per a una gestió d'emergències més eficient!

CAT112

Iberconseil | SAP S/4HANA

Iberconseil, empresa distribuïdora de formatges a escala nacional, ha implantat el CRM de SAP gràcies a SEIDOR

Iberconseil