Seidor
ai

Inteligència Artificial

Accelerem la transformació de les empreses a través de la aliança entre la Intel·ligència Artificial i les dades, preparant l'empresa per al futur i els seus reptes.​

Inteligència Artificial

Accelerem la transformació de les empreses a través de la aliança entre la Intel·ligència Artificial i les dades, preparant l'empresa per al futur i els seus reptes.​

A SEIDOR som especialistes en l'adopció de noves tecnologies. Impulsem les empreses perquè superin els reptes que planteja aquesta nova era, dotant-les de totes les eines i tecnologies que puguin necessitar.

Caso de exito 112
CAT112 | AI
Cases d'èxit

CAT112, el Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya, enfrontava reptes en l'optimització dels seus recursos humans a causa de les limitacions d'un sistema de dimensionament basat en Excel. Per superar aquesta problemàtica, vam desenvolupar una solució web personalitzada que incorpora simulació i models predictius automàtics.

dades

L'impacte de la Intel·ligència Artificial en l'ecosistema d'aplicacions mòbils

En el vertiginós món de la tecnologia, la intersecció entre el Edge Computing i la Intel·ligència Artificial està marcant un hito significatiu en l'evolució de l'ecosistema d'aplicacions mòbils.

Solucions d'IA a mida amb una completa propietat del codi i màxims nivells de personalització.

Solucions personalitzades​
Cadeia de abastecimento
TENDENCIAS TECNOLÓGICAS

Solucions d'IA a partir dels serveis i eines cloud de Microsoft, AWS, Google, IBM o SAP.​

Cloud IA​

Implantació de solucions ja existents en el mercat com a copilots i assistents virtuals.

Solucions de tercers​
Drupal
GMSA

Adaptació i parametrització de qualsevol solució d'IA per integrar-la amb el nostre ecosistema tecnològic com l'ERP o el CRM.

Integració de IA

IA Generativa

Creació d'idees i continguts nous, com converses, històries, imatges, vídeos i música, aprenent de grans quantitats de dades i patrons existents per generar obres que poden ser úniques i creatives.

Aprenentatge Automàtic

Ús de dades per a la identificació de patrons en dades massives i elaboració de prediccions a través d'algorísmia avançada.

Visió per ordinador

És la tecnologia que permet a les màquines interpretar i comprendre informació visual d'imatges digitals o vídeos per realitzar tasques com reconeixement d'objectes, detecció d'esdeveniments i navegació autònoma.

Les nostres solucions

Solucions Digitals

Desenvolupament de solucions per a una òptima experiència.

Aplicacions empresarials

Aplicacions per a una gestió eficient de les dades i la presa de decisions.

Tecnologia

Evolució de les infraestructures i migració al Cloud.