Seidor
Technology

Technology

Traslladem el valor de la tecnologia al negoci. Definim l'estratègia tecnològica òptima per mantenir una evolució constant.

Technology

Traslladem el valor de la tecnologia al negoci. Definim l'estratègia tecnològica òptima per mantenir una evolució constant.

Garantim la disponibilitat i el rendiment del teu negoci amb les nostres solucions de maquinari i infraestructura escalables i segures.

Connectem estratègia amb tecnologia per acompanyar les organitzacions en la seva evolució cap a models sostenibles i disruptius.

caso exito fira barcelona
Descobreix com la Fira de Barcelona va poder reduir un 81% dels seus costos en migrar al Núvol.

Fira de Barcelona, una de les institucions de fires més importants d'Europa a nivell internacional i seu del Mobile World Congress, necessitava accelerar el time-to-market, agilitat i flexibilitat per a la seva infraestructura, ajustant els costos operatius i oferint un servei amb alta disponibilitat capaç de suportar forts pics de concorrència en períodes molt crítics de temps.

Cloud

Dissenya l'arquitectura Cloud òptima per dotar de flexibilitat i escalabilitat al teu negoci, fent-lo resilient davant dels constants canvis.

Control de costos​

Planifica els costos de gestió d'infraestructures i aplicacions, i contracta aquests serveis en base a models flexibles de servei i pagament.

Evolución

El nostre objectiu és evolucionar constantment amb la tecnologia disponible per oferir la màxima confiança als nostres clients com a soci tecnològic, modernitzant el centre de dades de les organitzacions mitjançant entorns de núvol híbrid i implementant centres de dades definits per programari.

Plataformes disruptives​

Desplega noves plataformes que habilitin el processament de dades en qualsevol punt i en temps real.

smartcities

Smart Cities i IOT

A mesura que avancem al segle XXI, el concepte de "ciutat intel·ligent" ha passat de ser una visió futurista a una realitat tangible, marcant l'inici d'una nova era en la urbanització i la gestió municipal. En el cor d'aquesta transformació es troba l'Internet de les Coses (IoT).

deisgn

Quizá te puede interesar

CARM | Cloud

La Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia (CARM) ha apostat per les solucions Cloud amb un llicenciament basat en plans Microsoft 365. ​La Direcció General d'Informàtica i Transformació Digital ha proporcionat els elements necessaris per a l'adopció d'aquestes noves tecnologies. undefined​

Agrovin | SAP ERP Cloud

Unificació de la gestió empresarial de totes les filials amb SAP ERP Cloud als mòduls de finances, magatzems, vendes, compres i qualitat.

Agrovin
28 de març de 2023

Com simplificar el teu Cloud

Inscriu-te a la sessió en línia del pròxim 28 de març, en què et mostrarem, de manera molt pràctica, com pots simplificar el govern de tots els teus contractes cloud de Microsoft.