Seidor
industria-sanidad

INDÚSTRIA

Sanitat

Impulsem el sector cap a la seva transformació amb el focus en l'accessibilitat i l'experiència del pacient digital

INDÚSTRIA

Sanitat

Impulsem el sector cap a la seva transformació amb el focus en l'accessibilitat i l'experiència del pacient digital

El sector de la sanitat està immers en un important període de canvi tecnològic per accelerar el procés de transformació i adopció de noves tecnologies. La conjuntura econòmica i social ens porta a fer front a grans reptes de manera immediata per assegurar la sostenibilitat del sector. Entre aquests, alguns de gran rellevància com l'envelliment creixent de la població, la cronicitat de malalties, el coneixement TIC en els professionals i els pacients o l'adaptació del servei als nous hàbits de l'usuari digital.

En aquesta nova situació derivada de la COVID-19, sorgeix una nova medicina que pren com a referència l'usuari per construir un model basat en les 7P: Preventiva, Proactiva, Participativa, Predictiva, Personalitzada, Plaent, Precisa. A més, s'ha posat en dubte la sostenibilitat econòmica del sistema, com també el mateix exercici de la medicina en camps amb una clara dificultat afegida, com la psiquiatria. Àmbits als quals cal fer front a través d'aquest nou model.

Reformulem els models tradicionals de prestació del servei per donar resposta als reptes de futur de la sanitat i tenir cura de la salut de totes les persones mitjançant la tecnologia.

Reptes del sector

end-to-end

Gestió extrem a extrem del pacient

Captación

Millora de la gestió remota del pacient

clientes

Adopció de tecnologia (big data, eines de predicció, robòtica, IoT)

cloud

Transformació digital. Innovació enfocada a l'apropament digital amb el pacient

portal

Portals i apps especialitzades

vídeo

Vídeo-consulta, telemedicina i monitoratge

OPERACIONES

Optimització en l'aprovisionament de la medicació

ACREDITADO

Experiència del pacient

Els nostres partners en sanitat

SAP

logo microsoft

Logo IBM

logo adobe

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

07 de juny de 2023

SEIDOR potencia la seva àrea de Data & Analytics amb una nova aliança amb FIVERTRAN

La consultora tecnològica SEIDOR oferirà als seus clients una solució al núvol que permet centralitzar i replicar sense esforç les dades de centenars de fonts SaaS i locals a qualsevol destinació al núvol de qualsevol hypersclaer del mercat

SEIDOR
16 de maig de 2023

SEIDOR connecta amb el talent a través de l'humanisme tecnològic

La consultora de serveis i solucions tecnològiques SEIDOR, amb 8.000 empleats i presència en 44 països, observa l'existència de diverses complexitats en l'entorn actual, en què sobresurt l'acceleració d'una transformació digital que coexisteix amb una escassetat de talent en TI.

SEIDOR

AGC Pharma Chemicals | SAP S/4HANA

La CDMO AGC Pharma Chemicals ha implementat un nou sistema de gestió global que li permet treballar d'una manera més integrada

AGC