Seidor
personas enseñando un acuerdo

14 de març de 2023

SEIDOR, La JUNTA i La Universitat de Castella la Manxa impulsen una IT ACADEMY

  • El conseller d'Hisenda i Administracions Públiques de Castella-la Manxa, Juan Alfonso Ruiz Molina, en la presentació de l'acord al Centre Regional d'Innovació Digital de Castella-la Manxa (CRID) de Talavera de la Reina
  • Els estudiants de la UCLM, preferiblement els procedents d'Enginyeria Informàtica, Telecomunicacions, Ciberseguretat i Sistemes, desenvoluparan les seves capacitats, incorporant-se en projectes a la tecnològica SEIDOR
  • SEIDOR s'ha incorporat com nou partner del CRID, organisme TIC de referència a Castella-la Manxa, per impulsar teixit empresarial generador d'ocupació de qualitat, desenvolupament i riquesa

10 de març de 2022 – Juan Alfonso Ruiz Molina, conseller d'Hisenda i Administracions Públiques de la Junta de Castella-la Manxa, José Julián Garde López-Brea, rector de la Universitat de Castella-la Manxa (UCLM), i Joan Ramon Barrera, director de Sector Públic en SEIDOR i en representació d'aquesta consultora tecnològica, han presentat el conveni de col·laboració per impulsar una IT ACADEMY.

La IT ACADEMY funcionarà com a centre especialitzat per formar i dotar d'experiència professional en l'àmbit tecnològic estudiants de la universitat manxega, les activitats i pràctiques professionals de la qual tindran lloc al Centre Regional d'Innovació Digital de Castella-la Manxa (CRID).

Fruit d'aquest acord, els estudiants, preferiblement (però no exclusivament) procedents d'Enginyeria Informàtica, Telecomunicacions, Ciberseguretat i Sistemes, podran desenvolupar les seves capacitats incorporant-se a SEIDOR.

En aquest sentit, fem una aposta per reclutar i formar talent a Castella-la Manxa , impartint aquesta formació especialitzada en tecnologia, a través de la IT ACADEMY. Aquest centre preveu formar, anualment, professionals per al desenvolupament de projectes IT a la regió i, des de Castella-la Manxa, col·laborar en unitats de SEIDOR de diferents seus, com la de Madrid, Barcelona o València.

Així mateix, en virtut del conveni, SEIDOR també posa a disposició de la UCLM un catàleg de diferents masterclass impartides per professionals de la companyia, que es podran fer en horari lectiu i amb un contingut de les sessions, que s'ajustarà a les titulacions dels estudiants participants.

El conseller d'Hisenda i Administracions Públiques , Juan Alfonso Ruiz Molina, ha destacat que amb la signatura d'aquest conveni es persegueix, “per una banda, oferir les millors oportunitats laborals als joves castellanomanxecs que vulguin desenvolupar la seva trajectòria professional en l'àmbit tecnològic, mitjançant la realització d'activitats i pràctiques professionals per a estudiants de la UCLM al Centre Regional d'Innovació Digital, i, de l'altra, propiciar la retenció del talent digital, imprescindible per garantir el creixement econòmic i social de la nostra regió en els propers anys ”.

Per la seva banda, José Julián Garde López-Brea, rector de la UCLM, ha assenyalat que “aquest conveni està centrat en el que més importa, que són els nostres estudiants”. “Gràcies a aquesta col·laboració, els alumnes tindran la possibilitat de completar la seva formació tecnològica en una important multinacional com SEIDOR, en una iniciativa que compta a més amb el suport del Govern regional i l'Ajuntament, i que contribuirà a l'impuls de les noves tecnologies a Talavera de la Reina”, ha afegit Garde.

Per la seva banda, Joan Ramon Barrera, director de Sector Públic en SEIDOR, ha ressaltat que “amb aquest acord, SEIDOR reforça el seu compromís amb la Comunitat de Castella-la Manxa, a través de la creació i retenció de talent especialitzat en diferents tecnologies dels principals proveïdors líders internacionals i, d'aquesta manera, contribuïm a reforçar la seva competitivitat”.

SEIDOR, nou partner del CRID

D'altra banda, SEIDOR ha entrat a formar part del Centre Regional d'Innovació Digital de Castella-la Manxa (CRID), ubicat a Talavera de la Reina. Així, la consultora tecnològica es converteix en un nou partner tecnològic que pot contribuir al desenvolupament del teixit industrial de la regió.

Amb la seva entrada en el CRID, SEIDOR vol posar a disposició de la comunitat els seus serveis i solucions per a la modernització i transformació digital del sector públic i privat de la regió, així com de la resta de l'Estat, i també facilitar la creació de talent tecnològic especialitzat, que participi en el desenvolupament de projectes, tant dins com fora de la comunitat.

En aquest sentit, Joan Ramon Barrera ha destacat que “amb la nostra entrada en el CRID, SEIDOR contribuirà a la competitivitat empresarial del territori, aportant experiència, capacitat i recursos per a la transformació digital del sector públic i privat manxec”.

Potser et pot interessar…

18 de gener de 2023

SEIDOR acull la primera promoció d'alumnes del programa Osona TIC Talent

La consultora tecnològica SEIDOR rep a la seva seu a Vic alumnes d'Osona Tic Talent, un projecte publicoprivat per impulsar la formació en habilitats digitals entre els joves que estudiïn formació professional de la branca tecnològica a Osona

SEIDOR
09 de febrer de 2023

El talent i el compromís de Nubersia s'incorporen a la família SEIDOR

Hem integrat la companyia Nubersia, dedicada al 100% al Cloud i especialitzada en AWS per reforçar el nostre partnership com a Advanced Consulting Partner d'AWS a Espanya i LATAM.

SEIDOR
08 de febrer de 2023

SAP ens premia i ens reconeix com a partners de referència

SAP reconeix la tasca duta a terme per aquells partners que, com SEIDOR, han destacat per la seva contribució a la transformació digital de les organitzacions mitjançant solucions SAP en àrees com Europa, l'Orient Mitjà i l'Àfrica.

SEIDOR