Seidor
persona haciendo una foto a una hoja de papel con el móvil

28 d’abril de 2023

SAP People 3.0 per a Outsourcing de nòmines i gestió de personal

Has sentit a parlar de l'outsourcing de nòmines? Si no tens gaire clar què és i per què és important, queda't aquí fins al final. Aquí no només resolem aquestes dues qüestions, sinó que et parlem de People 3.0. Una solució de programari basada en tecnologia SAP imprescindible per digitalitzar aspectes com ara la gestió de nòmines , els Recursos Humans o la prevenció de riscos, millorant la productivitat i l'eficiència de la teva empresa.

Què és l'outsourcing de nòmines i per què és important?

L'outsourcing de nòmines és freqüent en les empreses. Consisteix en la subcontractació dels processos de gestió de la nòmina dins l'organització, delegant aquestes funcions a un equip gestor especialitzat proveït per un tercer. La popularitat d'aquest plantejament ha augmentat molt, ja que permet que els departaments clau, com ara el de recursos humans, puguin reduir la càrrega de treball i centrar-se en l'activitat principal de l'empresa. I té tot el sentit del món, sobretot si tenim en compte el context de digitalització davant del qual ens trobem. Totes les empreses volen ser més productives i competitives.

De quines maneres concretes l'outsourcing de nòmines aconsegueix aquests objectius? A més d'alleujar la pressió d'algunes àrees i permetre que se centrin en altres processos, l'outsourging de nòmines presenta altres beneficis remarcables. Aquí te'n mostrem tres de força evidents:

  • Precisió en els càlculs. Reduir la càrrega administrativa dels departaments associats a les nòmines per fer les tasques amb més precisió en el càlcul i que apareguin menys errors en el pagament de salaris i prestacions.
  • Complir amb la legalitat. Hi ha empreses que, per la seva grandària o bé perquè no tenen un departament especialitzat, no s'adapten als canvis normatius en el pagament de les nòmines. Això pot tenir unes conseqüències greus en el futur, sobretot si la fiscalitat de l'organització es veu afectada de cara a Hisenda. Amb l'outsourcing de nòmines es disposa d'un soci fiable que s'assegura que les empreses compleixin amb la legalitat en matèria de nòmines.
  • Estalvi de temps i de diners. Podem dir que, més que no pas un avantatge, això és una obvietat. Reduir el temps que s'inverteix en les nòmines és sinònim d'una major productivitat i, a la llarga, rendibilitat. Aplicar una tècnica com ara l'outsourcing de nòmines és ideal, si el que es pretén és reduir costos.

People 3.0, una solució d'outsourcing de nòmines que cobreix totes les necessitats

Els serveis de subcontractació de nòmines estan obligats a disposar d'eines completes i fiables, almenys si volen ocupar-se dels treballs encomanats i executar-los amb precisió. Per suplir aquestes necessitats, des de SEIDOR hem llançat People 3.0. Una plataforma desenvolupada pel nostre equip i basada, fonamentalment, en tres elements:


People 3.0 està basat en tres pedres angulars:

  • SAP SuccessFactors Employee Central (EC): és el programari HRIS (Human Resources Information Systems) de SAP al núvol. Gràcies a aquest programari podem fer activitats de manera àgil i senzilla, com ara gestionar perfils d'usuaris, organigrames, administració de beneficis globals i gestió de l'absentisme.
  • SAP SuccessFactors Employee Central Payroll (ECP): component de SAP SuccessFactors que utilitza el reputat motor de càlcul de nòmina de SAP HCM.
  • Un sistema d'interlocució amb el client, desenvolupat per SEIDOR per garantir l'operativa i assegurar un estàndard de qualitat en el nivell dels serveis.


People 3.0 és escalable i admet la incorporació de nous elements per adaptar-se a les necessitats del client. D'altra banda, disposa d'integracions en l'entorn SAP, però també amb eines de tercers. Finalment, és un programari d'última generació, ja que s'ha emprat la tecnologia més recent de SAP.

Apostar per una solució SAP i un partner com SEIDOR és garantia de suport i actualitzacions contínues. A més a més, cal destacar que People 3.0 és un programari que ha estat desenvolupat per un equip tècnic especialitzat en sistemes d'aquesta índole, que han treballat braç a braç amb experts en serveis laborals, PRL o recursos humans, entre d'altres.


Tot allò que People 3.0 pot fer per la subcontractació de nòmines

People 3.0 no tan sols és escalable, integrable i d'última generació. També presenta una sèrie de característiques i funcions que potencien la subcontractació de nòmines i el porten al nivell següent. Hi farem un cop d'ull.


Millorar la fiabilitat

La fiabilitat en el món de la comptabilitat i les nòmines és una qualitat imprescindible. Ara, és fàcil desenvolupar-la gràcies a eines de programari ben dissenyades i implementades. People 3.0 és una plataforma que fomenta la precisió en les dades i que s'ajusta als canvis normatius perquè els resultats sempre siguin exactes.


Automatització

El sistema d'automatització de People 3.0 et permet executar accions, com ara l'assentament comptable de nòmines, d'una manera pràcticament automàtica. Així, es millora la productivitat i, alhora, s'obtenen resultats més precisos.


Analítica de dades

L'analítica de dades és una característica molt sol·licitada en tota mena de solucions de programari per a empreses. I és que pràcticament qualsevol activitat és susceptible de ser analitzada i plasmada en informes.

Amb les estadístiques de People 3.0 a la mà, és possible millorar la presa de decisions del negoci en general. Per exemple, optimitzar l'estructura de compensació o avaluar l'efectivitat dels programes de formació que s'hagin realitzat.

Més enllà de la subcontractació de nòmines. Recursos humans i prevenció de riscos

Per bé que ens hem centrat en tot moment en la subcontractació de nòmines, People 3.0 és una solució que no està enfocada únicament en aquest aspecte. Permet ser escalada a solucions de Recursos Humans, Prevenció de Riscos Laborals i altres aplicatius dins la gestió de personal. Integracions amb solucions com SAP SuccessFactors, el programari líder en RH.

  • Gestió de recursos humans. Amb People 3.0 és possible gestionar aspectes relacionats amb aquest departament, des de la capacitació d'empleats fins a la retenció del talent.
  • Prevenció de riscos laborals. Tenir un pla que fomenti la seguretat i la salut de la plantilla estalvia molts problemes. En aquest sentit, People 3.0 compleix un doble objectiu, ja que facilita aquesta gestió tant en una organització amb el seu propi servei de prevenció com en aquelles que l'han externalitzat.

SEIDOR és el teu soci fiable en solucions SAP i People 3.0

El nostre equip d'especialistes treballa de manera incansable per desenvolupar les eines més innovadores i integrar-les en l'ecosistema SAP. People 3.0 n'és un bon exemple, gràcies al disseny d'un programari complet, desenvolupat a partir de les necessitats específiques dels negocis que els nostres experts havien detectat en aquest camp.

La nostra condició de Platinium Partner avala la nostra experiència en implantacions SAP i ens permet oferir un contacte directe amb el fabricant als nostres clients.

Creiem en el teu projecte i volem estar al teu costat per fer-lo créixer. La nostra filosofia està basada en el contacte directe amb els nostres clients, als quals acompanyem durant tot el procés. Contacta ara amb nosaltres i rep l'assessorament de l'empresa líder en solucions de programari basades en SAP.

Potser et pot interessar…

26 d’abril de 2023

Impulsem la transformació i la innovació tecnològica en el sector portuari espanyol

Des del 2020, hem dut a terme diverses adquisicions estratègiques, com ara Deusto Sistemes, NTS, Impala, Opendtrends i Nubersia, entre d'altres, que ens han permès ampliar la nostra cartera de serveis i consolidar la nostra posició com a un dels principals actors del sector.
Proveïdors tecnològics

SEIDOR
19 d’abril de 2023

El repte de la gestió de productes digitals per a negocis tradicionals (SRE)

La gestió de productes digitals és un desafiament cada cop més gran per als negocis tradicionals. A mesura que més i més empreses adopten estratègies digitals per competir en el mercat global, és essencial que entenguin com controlar adequadament els seus productes digitals.

cara Carlos Polo
Carlos Polo
Director de desarrollo de negocio Innovation & Ventures en SEIDOR
06 d’abril de 2023

Beneficis de desenvolupar una app en entorn cloud

Gairebé totes les persones i empreses estan utilitzant aplicacions i serveis al núvol. Això també ha provocat que el seu desenvolupament es popularitzi.

Gràcies al cloud computing, els servidors que gestionen les dades i les càrregues de treball poden estar situats en diferents ubicacions. Aquesta infraestructura pot fins i tot estar gestionada per un tercer, fet que permet que es pugui contractar la potència de càlcul que necessiten de forma flexible.

SEIDOR