Seidor

Serveis per a pimes

Cobrim de manera integral totes les necessitats de tecnologia en la gestió de les pimes, des de la implantació de l'ERP, passant per infraestructura, ciberseguretat, la col·laboració i el Cloud, fins a aconseguir el que denominem empresa intel·ligent, acompanyant en tot moment en la transformació i el creixement del negoci.

SOLUCIONS

T'oferim una àmplia cartera de solucions per cobrir qualsevol necessitat de gestió a la teva pime.

LES NOSTRES CAPACITATS PER A PIME

ERP

Cobrim qualsevol servei relacionat amb SAP Business One, el programa de gestió empresarial ERP dissenyat per satisfer les necessitats de la teva petita o mitjana empresa.

Solucions complementàries a l'ERP

SEIDOR One és el soci de referència per a les pimes per cobrir de manera integral totes les teves necessitats de tecnologia de base, més enllà de la implantació de l'ERP.

Business Intelligence i Analytics

Ajudem a identificar les necessitats d'informació de la teva companyia i a dissenyar i implementar la solució analítica més adequada, així com a digitalitzar els processos de planificació empresarial i de consolidació financera.

Employee Experience

Ajudem a transformar la gestió de persones i a materialitzar la seva estratègia de digitalització, per així elevar l'experiència de l'empleat i facilitar processos més àgils. Impulsem l'organització del futur.

Ciberseguretat

Optimització de la seguretat digital i de la informació de la companyia. Protecció dels actius digitals i resposta a les seves amenaces.

Innovation

Dissenyem, construïm, implantem i operem solucions d'Internet de les Coses (IoT) i Intel·ligència Artificial que permeten fer realitat noves oportunitats de negoci.

Programa per a partners

Adreçat a totes aquelles empreses que ofereixin serveis d'assessorament a PIMES i estiguin interessades a col·laborar amb el soci tecnològic líder del mercat.

CASOS D'ÈXIT

Dionisio Cáceres | Factorial

Descobreix com, amb la implementació de Factorial, Dionisio Cáceres e Hijos va optimitzar la seva Àrea de Recursos Humans, aconseguint una gestió més eficient i un important estalvi de temps en processos.

Dionisio Cáceres e Hijos

Artero | SAP Business One

Artero depenia d'un sistema que s'adaptava constantment a les seves necessitats. L'empresa volia disposar d'un sistema avalat per una estructura que assegurés l'operativa futura i capaç d'oferir una solució interempresa, per controlar i gestionar les seves àrees financeres als diferents països on opera.

Cas d'èxit - PCS

PCS és una empresa dedicada a la fabricació de solucions congelades.

PCS

Kit Digital - Ajuda per a pimes

Pots aconseguir fins a 12.000 € per a la digitalització de la teva empresa.

ACTUALITAT

17 de maig de 2021

SAP PINNACLE AWARDS 2021

Els premis SAP Pinnacle són els premis més rellevants que SAP atorga a escala mundial per reconèixer l'excel·lència dels seus partners

SEIDOR
03 de febrer de 2021

Programari per a pimes: Les millors solucions i eines empresarials

Segurament ja deus saber que un ERP és una de les eines més interessants de l'actualitat per a pràcticament qualsevol mena d'empresa i pràcticament per a qualsevol sector. Tanmateix, són moltes les persones que es pregunten si un ERP també és una eina indicada per a les pimes.

PYME
SEIDOR
05 de febrer de 2020

Què és SAP Business One i com funciona a les PIME

Funcionalitats. Un programa financer per a PIME avui dia és una eina imprescindible per millorar i optimitzar els processos de gestió de recursos i capital d'una empresa. Per això, des de SEIDOR volem parlar-te'n més i oferir-te consells per triar l'idoni per al teu negoci.

PYME
SEIDOR