Seidor
mujer usando un ordenador

29 de maig de 2023

Anàlisi del Quadrant Màgic de Gartner sobre plataformes de connectivitat IdC Gestionades 2023

A SEIDOR som conscients que a molts dels nostres clients el dia a dia no els deixa poder fer anàlisis de la informació interessant que surt cada dia al mercat. Una de les anàlisis que creiem que més solen interessar són els Quadrants Màgics de Gartner, però moltes vegades, a causa de l'escassetat de temps, no podem dedicar-hi el temps necessari per llegir-los.

És per això que a SEIDOR Insights hem decidit llegir, analitzar i crear un resum per a vosaltres, de manera que tingueu la informació estratègica més important en només uns quants minuts.

Així que, sense més dilació, et convidem a descobrir les últimes tendències en plataformes de connectivitat IdC gestionades segons l'informe de Gartner de gener de 2023. A la nostra videoanàlisi, et mostrem les principals troballes del Quadrant Màgic, en què els experts de Gartner avaluen els proveïdors més destacats del mercat. Descobreix quins proveïdors se situen com a líders, reptadors, visionaris i nínxol del mercat de plataformes de connectivitat d'IdC gestionades.

Per accedir a la nostra videoanàlisi, només has de deixar-nos les teves dades i t'enviarem un enllaç per veure el vídeo. No perdis l'oportunitat d'estar al dia en l'evolució de la connectivitat de l'IdC administrat i de conèixer els proveïdors més destacats en aquest mercat. Emplena el formulari i accedeix al vídeo ara mateix!

Potser et pot interessar…

02 de maig de 2023

Bessons Digitals, o com modelar la realitat

Vivim en un món caracteritzat per la incertesa en pràcticament totes les circumstàncies que ens envolten; la mateixa evolució de la tecnologia i les seves conseqüències per al nostre futur ens tenen sumits en una mar de dubtes. Però és que l'ésser humà sempre ha cercat la certesa, la predictibilitat… En definitiva: poder anticipar amb certa exactitud què passarà si es donen tot un seguit de circumstàncies conegudes.

Cara Jose Maria
Jose Maria López
Strategic Marketing Manager en SEIDOR
28 d’abril de 2023

SAP People 3.0 per a Outsourcing de nòmines i gestió de personal

Has sentit a parlar de l'outsourcing de nòmines? Si no tens gaire clar què és i per què és important, queda't aquí fins al final. Aquí no només resolem aquestes dues qüestions, sinó que et parlem de People 3.0 . Una solució de programari basada en tecnologia SAP imprescindible per digitalitzar aspectes com ara la gestió de nòmines , els Recursos Humans o la prevenció de riscos, millorant la productivitat i l'eficiència de la teva empresa.

SEIDOR
26 d’abril de 2023

Impulsem la transformació i la innovació tecnològica en el sector portuari espanyol

Des del 2020, hem dut a terme diverses adquisicions estratègiques, com ara Deusto Sistemes, NTS, Impala, Opendtrends i Nubersia, entre d'altres, que ens han permès ampliar la nostra cartera de serveis i consolidar la nostra posició com a un dels principals actors del sector.
Proveïdors tecnològics

SEIDOR